Over ons.

Onze Missie
Het is onze missie om iedereen de ervaring van het rijden met de elektrische auto te geven.

Onze Visie
De toekomst rijdt elektrisch, daar geloven wij in! Vanuit een passie voor auto’s, willen wij de spannende, interessante en leuke kant van deze ontwikkeling met anderen delen.

Over Meet the Fleet
Wij verhuren de toekomst!
Als merk van VitaeMobility is MeettheFleet.be de eerste autoverhuurder die zich voor 100% richt op het verhuren van elektrisch aangedreven auto’s. Onze kennis delen wij niet alleen met onze huurders, maar zetten we ook in op evenementen waarbij we bezoekers kennis laten maken met de elektrische auto door middel van meerijden of zelf rijden in een van onze auto’s. Ook wagenparkbeheerders voorzien wij graag van advies over elektrische- en deelauto’s.

Over Gunter
In 2011 startte Gunter VitaeMobility vanuit een passie voor auto's en duurzaamheid. Toendertijd actief in de duurzame elektriciteitsproductie deed een testrit met de Tesla Roadster de ogen open gaan: "wat een fantastische auto, met een unieke rijervaring! Voor dagelijks gebruik wil ik nooit meer anders dan elektrisch." Dit inzicht was de reden voor het ontstaan van VitaeMobility: “Als een Tesla mij als rasechte autoliefhebber kan overtuigen, moet ik er ook werk van maken om iedereen op een mooie manier van de elektrische toekomst te overtuigen.” En zo geschiedde.

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.