Tesla voor uw evenement..

Tesla als shuttle-dienst op uw evenement

Genereer aandacht met deze elektrische iconen

Geluidloos, comfortabel en in stijl worden uw gasten met een Tesla Model S of X vervoerd. Dit is niet alleen een geweldige ervaring voor uw gasten die genieten van het comfort van deze elektrische limousines, het is ook een uitstekende manier om uw evenement te promoten. De Tesla Model S en X zijn opvallende en stijlvolle auto's, daarnaast herkennen velen ze als “DE elektrische droomauto's”, waardoor deze auto's voorzien van uw bedrijfslogo of bestickering niet alleen een opvallende verschijning zijn, maar ook bijdragen aan het positieve imago voor uw onderneming of evenement.
Tesla als shuttle-dienst aanvragen.

Laat uw gasten elektrische rijden ervaren

Een onvergetelijke ervaring

Wilt u uw gasten op uw evenement een ervaring aanbieden welke ze niet meer snel zullen vergeten? Dan kunt u ze laten kennis maken met het elektrische rijden met onze bijzondere auto's. Uw gasten kunnen bijvoorbeeld korte ritten onder begeleiding van een instructeur met een Tesla Model S of X, of BMW i8 maken. Gedurende de rit verteld de instructeur over het elektrische rijden en staat uw gasten indien nodig bij. Dit is niet alleen een leuke ervaring voor uw gasten, maar ook een manier om een positieve ervaring aan uw merk, onderneming of evenement te verbinden. Uw gasten zullen deze dag niet meer snel vergeten.
Kennismakingsritten aanvragen

Show-auto op uw evenement

Ook als onze auto's stilstaan maken ze indruk op mensen. Hun prachtig gelijnde carrosserien zijn een genot voor het oog. Onze Tesla's of BMW i8 met uw bedrijfslogo erop, laten niet alleen een positieve indruk achter bij uw gasten, maar zullen ook veel op foto’s op sociale media terug te vinden zijn. Onze bijzondere auto's als show-auto op uw evenement zijn de perfecte reclamezuilen. Als uw gasten bijvoorbeeld van auto’s, luxe producten, technische hoogstandjes of duurzame producten houden zullen ze gegarandeerd enthousiast worden bij het zien van een Tesla of BMW i8.
Show-auto aanvragen

DE VOORDELEN VAN EEN EC-RENT AUTO OP UW EVENT

  • Geen brandstofkosten
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Voertuig inleveren zonder volledig opgeladen accu
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Transparante huurprijzen incl. verzekeringen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijke touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.