Uw ceremoniewagen huren bij EC-Rent.

De perfecte auto voor de perfecte dag!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bent u op zoek naar een geweldige trouwauto om te huren voor uw grote dag? Bij EC-Rent hebben we prachtige droomauto's, zoals de Tesla Model S en Model X! De Tesla's zijn prachtige, stijlvolle auto's. Wilt u liever een prachtige wagen met een verschillend karakter van de Tesla, dan is er ook nog keuze uit vescheidene andere modellen.
Ceremoniewagen aanvragen

Parelmoer witte Tesla Model S

De meest stijlvolle trouwauto

Met een parelmoer witte Tesla Model S wordt de mooiste dag van uw leven nóg mooier! Het vastleggen van de parelmoer witte uitvoering kost € 50 extra bovenop de reguliere huurprijs van een Tesla Model S. Een parelmoer witte Tesla Model S als trouwauto huren kan vanaf € 299 per dag.

U wilt wel een trouwauto, maar zelf ook nog een glaasje kunnen drinken? Maak gebruik van de optie om een chauffeur in te huren voor uw grote dag! Bij EC-Rent kunnen wij u diverse partners aanbevelen voor chauffeursdiensten, van betaalbare studentchauffeurs tot volledig gediplomeerde privé chauffeurs. Een chauffeur inhuren kan al vanaf € 25 per uur.

Wilt u helemaal ontzorgd worden? Indien u een bruidsauto bij EC-Rent wilt huren, bieden we de optie tot afleveren en ophalen van de auto. Zo leveren wij de Tesla bij u thuis of op de trouwlocatie en halen we deze ook weer op. Dit kan door heel Nederland voor maximaal € 200 (met uitzondering van de Waddeneilanden en eventuele avond- en/of weekendtoeslag). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Model S trouwauto aanvragen

Parelmoer witte BMW i8

De meest onvergetelijke trouwauto

Als u wilt dat niemand uw bruiloft vergeet, dan kunt u het beste de BMW i8 als trouwauto huren. Voor de ceremonie komt u volledig elektrisch voorrijden, met dat futuristische motorgeluid dat zo uit een science fiction film kan komen. Dan opent u de spectaculaire vleugeldeuren en uw entrée kan niet meer stuk! Na afloop van de ceremonie rijdt u weg in sportmodus: met veel bravoure en geluid scheurt u weg en laat u iedereen vol verbazing achter. Met de BMW i8 zal uw aankomst en vertrek een onvergetelijke ervaring zijn!

De parelmoer witte BMW i8 kunt u bij EC-Rent als bruidsauto huren vanaf € 449 voor 1 huurdag. Wilt u van alle gemakken voorzien zijn? Ook bij de BMW i8 kunnen we de auto bij u afleveren en ophalen! Dit kan binnen Nederland voor maximaal € 200 (met uitzondering van de Waddeneilanden en eventuele avond- en/of weekendtoeslag). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
i8 trouwauto aanvragen

Parelmoer witte Fiat 500e

Lief en stoer, stijlvol Italiaans!

Met de Fiat 500e kies je voor een iconische auto, met een klassieke vriendelijke lijn. Zijn moderne looks worden eer aan gedaan door zijn aandrijflijn: volledig elektrisch! Deze auto straalt vrolijkheid en speelsheid uit. Met deze trouwauto ga je lachend je mooiste dag door! 

De Fiat 500e huur je bij EC-Rent als parelmoer witte trouwauto vanaf € 89 per dag. We kunnen je ontzorgen door de auto af te leveren en op te halen op locatie. Dit kan binnen Nederland voor maximaal € 200 (met uitzondering van de Waddeneilanden en eventuele avond- en/of weekendtoeslag). Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Sì, lo voglio

Volgauto's voor jullie gasten

Een opvallende stoet

Willen jullie voor jullie familie en vrienden ook passend vervoer regelen? Bij EC-Rent kunnen we een stoet van Tesla's, of andere elektrische volgauto's aanbieden! Zo wordt het vervoer ook een evenement op zich op jullie grote dag. Huren jullie meerdere volgauto's voor jullie trouwdag? Dan wordt de prijs per auto lager. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom u een trouwauto bij EC-Rent wilt huren:

  • Alles is mogelijk: van budget-oplossing tot maatwerk zonder grenzen
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Zowel met als zonder chauffeur mogelijk
  • Ook meerdere Tesla's beschikbaar als volgauto's of shuttledienst
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijk touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht of terugbelverzoek.